Teruggavebeleid en retourenBestelling annuleren
Als je je bestelling wilt annuleren, heb je 12 uur om dit te doen. Wanneer je wilt annuleren, neem je gelijk contact met ons op. Wanneer de 12 uur zijn verstreken kunnen wij uw bestelling niet meer annuleren, omdat deze dan namelijk al doorgezet is naar de leverancier. Afhankelijk van je betaalmethode kan de teruggave bij annulering een aantal dagen duren.

Retourneren
Ons beleid is 14 dagen. Wanneer de 14 dagen zijn verstreken sinds je je bestelling hebt ontvangen, kunnen we u helaas geen restitutie of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, dient het artikel ongebruikt en in dezelfde staat bevinden waarin u deze heeft ontvangen. Ook is de originele verpakking een harde eis. Wij accepteren geen retouren van intieme producten. 

 Stuur  een email naar info@getyourbeautysupplies.com voor verdere instructies.
Het is belangrijk dat we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs hebben.

Stuur in geen enkele geval uw aankoop terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde gevallen waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend. Elk artikel dat zich niet bevindt in orginele staat, beschadigde of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Niet ontvangen terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan namelijk enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaliing wordt verwerkt. Wanneer u dit heeft gedaan en u de teruggave nog niet heeft ontvangen, neem dan contact op met ons via info@getyourbeautysupplies.com

Omruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u uw product zou willen omruilen, stuur dan eerst een bericht naar info@getyourbeautysupplies.com wij zullen dan contact met u opnemen, om uw ruilproces op te pakken.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed. Als u een artikel retour stuurt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw zoekgeraakte pakket.